Fondata in 1994, compania MEDIDENT INTERNATIONAL a avut ca obiect de activitate importul si comercializarea de materiale consumabile , instumentar si aparatura pentru stomatologie si tehnica dentara . Alegand sa ne pozitionam cat mai sus, ne-am orientat doar catre produse de inalta calitate.

Printre primele companii de pe piata de profil, MEDIDENT INTERNATIONAL a introdus in Romania cele mai noi produse. Intamplator sau nu, am reusit chiar sa lansam in Romania anumite produse, asta inainte ca ele sa fie introduse pe pietele consacrate din Europa de Vest.

Anul 1997 a insemnat perioada in care MEDIDENT INTERNATIONAL a facut un pas important inainte – deschiderea propriei clinici de stomatologie. Bineinteles, si in cazul acestui proiect am mers pe aceeasi linie – dotare la cele mai inalte standarde. Prin intermediul clinicii am lansat numeroase produse si cursuri practice pe care le promovam in continuare.

In anul 2001 am hotarat sa ne axam prioritar pe importul de aparatura. Pentru aceasta am incheiat contracte de furnizare cu unii dintre cei mai importanti producatori din domeniu , a caror calitate si fiabilitate sunt recunoscute la nivel mondial .

In paralel am creat un department de service, al carui personal a fost si este in permanenta instruit la fabricile furnizorilor , fiind abilitat de catre acestia , precum si de Ministerul Sanatatii sa desfasoare activitati de instalare , intretinere , depanare , etc..


Din anul 2004 intreaga organizare si activitate a companiei este certificata ISO .

La momentul actual importam si comercializam produse si echipamente de la urmatoarele companii :

-         MORITA (Japonia )

-         W& H (Austria )

-         MELAG (Germania)

-         DURR  DENTAL (Germania )

-         ACTEON GROUP (Franta/Germania)

-         CARL ZEISS (Germania)